Receptek
Erdei gyümölcsös sajttorta
Elkészítési idő: 1 óra
Hozzávalók egy 20 cm-es tortaformához
Elkészítés
300 g | bármilyen keksz (én győri Édes zabfalatokat használtam) |
100 g | olvasztott vaj |
1 | Xukor (nyírfacukor) |
50 g | nyírfacukor |
2 | tojás |
200 g | fagyasztott erdei gyümölcs keverék |
1 | lime leve |
1 evőkanál | nyírfacukor |
1 evőkanál | málnalekvár |
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. |
A kekszet daráljuk le, majd keverjük össze a vajjal és a cukorral. |
A tortaformánk aljára és széleire nyomkodjuk a kekszes keverékünket, majd tegyük félre száradni. |
Keverjük simára a sajtkérmet, a tojásokat és a cukrot. |
A sajtos masszánkat egyengessük el a kekszes alapon és süssük 30-35 percig. |
Várjuk meg míg teljesen kihűl (esetleg egy éjszakát pihenhet is a hűtőben), majd pakoljuk rá a friss gyümölcsöket. |
Recept-kategóriák
Termékkategóriák
Letöltések